Ontmoetingspleinen

Op meerdere locaties van Aafje vindt u een ontmoetingsplein. De naam zegt het eigenlijk al, maar een ontmoetingsplein vormt in de wijk dé locatie om op ongedwongen wijze nieuwe mensen te ontmoeten. Ook voor alle vragen op het gebied van zorg, welzijn en wonen kunt u bij Aafje op het ontmoetingsplein terecht.

Voor wie bestemd?
De ontmoetingspleinen van Aafje zijn bestemd voor álle senioren in de buurt, of u nu klant van Aafje bent of niet, u bent van harte welkom. Aanmelden voor activiteiten is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden om teleurstelling te voorkomen.

Wat is er te doen?
De ontmoetingspleinen bieden uiteenlopende activiteiten voor ieder wat wils. Bijvoorbeeld creatieve of sportieve activiteiten, aansprekende informatiebijeenkomsten of een smakelijke en betaalbare lunch. Binnenlopen voor een gezellig kopje koffie, voor een praatje of gewoon om lekker om u heen te kijken. Meedoen of niets doen, het mag allemaal en dat maakt het ontmoetingsplein altijd leuk en laagdrempelig.

Maar ook ….
Misschien kunt u iets dat u met anderen wilt delen. Speelt u bijvoorbeeld een instrument of vindt u het leuk om voor te lezen uit een boek of uit de krant? Kunt u mooi zingen of boeiend vertellen? Dan kunt u participeren in het succes van het ontmoetingsplein! Het activiteitenprogramma is natuurlijk voor u, maar hoe leuk is het wanneer het ook dóór u tot stand komt? Samenwerken met elkaar en iets doen voor een ander, het verhoogt de saamhorigheid en verbinding in de wijk. Daarmee draagt u bij aan het voor de buurtbewoners aantrekkelijk maken om de deur uit te gaan en stimuleert u hen om deel te nemen aan leuke activiteiten en/of informatieve bijeenkomsten. 

Waar?
De ontmoetingspleinen van Aafje treft u aan op de volgende locaties:
- Meerweide (Rotterdam IJsselmonde)
- De Twee Bruggen (Rotterdam IJsselmonde)
- Reyerheem (Ridderkerk)
- Midden-In (Heerjansdam)
- Hoppesteyn (Rotterdam Crooswijk)
- de Nieuwe Plantage (Rotterdamse wijk Kralingen-Crooswijk)
- De Vijf Havens (Rotterdam Prins Alexander)
- Schiehoven (Rotterdam Schiebroek)

Meer informatie?
wilt u meer informatie over onze activiteiten en ontmoetingspleinen? Kijk dan bij 'activiteiten ontmoetingspleinen

Activiteiten ontmoetingspleinen

 

Downloads

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten