Het voelt of ik in Hilton ben

Geplaatst op 07-06-17
High tea hoog 3
Maandelijks krijgen de gastvrouwen van Schiehoven een ‘koekjesbudget’ vanuit Waardigheid en Trots. Met dit budget kunnen de gastvrouwen voor de bewoners een extraatje aanschaffen en de maaltijden/tussendoortjes verrijken.

Leuke initiatieven

Er zijn al vele leuke en lekkere dingen gedaan, wat gelijk voor een positieve sfeer en enthousiaste reacties zorgt! De gastvrouwen op diverse afdelingen zorgden al voor broodjes knakworst, bakten cake, (zelfgemaakte) pannenkoeken, gebakjes, aardbeien voor op brood en er worden ook grote activiteiten georganiseerd, zoals een high tea.

High tea

Afgelopen 30 mei was er een high tea op afdeling Hoog 3. De bewoners en familieleden waren uitgenodigd en zaten met z’n allen op de grote huiskamer aan de prachtig gedekte tafels. De gastvrouwen hadden voor het lekkers gezorgd en een van de familieleden had zelf ook nog iets gemaakt en uitgedeeld! Iedereen heeft genoten van het lekkers en de bewoners waren enorm tevreden. Er werd zelfs gezegd door een van de bewoners : ‘het voelt alsof ik in het Hilton ben beland!’. Het was een geslaagde middag, met veel gezelligheid. Complimenten voor de organisatie! 
 

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten