Vijf zorgmedewerkers samen 175 jaar in dienst van Aafje!

Deel dit bericht:

Aafje is trots op al haar medewerkers. Maar hoe bijzonder is het dat vijf zorgmedewerkers in Zwijndrecht samen al 175 jaar in dienst zijn. Cobi de Ruiter, Marjan Troost, Monique Opmeer, Nicoline Hooghart en Simone van der Pol werken in verschillende thuiszorgteams, verspreid over heel Zwijndrecht. Als zorgmedewerker zijn deze collega’s een vertrouwd gezicht voor onze klanten. Bij de dagelijkse zorgmomenten bieden zij een steuntje in de rug.

Een groot deel van de gezamenlijke dienstjaren hebben zij als team samengewerkt. Reden voor hun collega’s om de dames in het zonnetje te zetten! Als verrassing waren alle naaste collega’s uitgenodigd voor een gezellige lunch. Ook Wouter Zegveld (Directeur Thuiszorg) en wethouder Ronald de Meij kwamen langs om onze medewerkers te feliciteren. Karien Soeteman, Manager Thuiszorg in o.a. Zwijndrecht, sprak over de passie van haar zorgmedewerkers: “Het is bijzonder om te zien dat mensen 35 jaar in de zorg blijven. Dat zegt iets over de passie voor het vak en de mensen. Zoveel ontwikkelingen hebben ze meegemaakt, vooral de volledige digitalisering binnen de zorg. En natuurlijk ook de veranderingen binnen de functie en de zorg. Maar een ding is hetzelfde gebleven: de liefde en passie voor het vak.”

Op de foto van links naar rechts: Marjan Troost, Cobi de Ruiter, Simone van der Pol, Wouter Zegveld, Monique Opmeer, Karien Soeteman, Ronald van der Meij en Nicolien Hooghart.