Revalidatie Maasstad

Locaties

'Begin vandaag, dan ben je morgen verder'

Aafje Revalidatie Maasstad (voorheen Zorghotel) is verbonden met regionale ziekenhuizen, huisartsen en spoedeisende hulpen. Niet alleen wordt er nauw samengewerkt met de specialisten uit het ziekenhuis, ook is onze revalidatielocatie met het ziekenhuis verbonden door een vaste verbinding.
Aafje Revalidatie Maasstad
Maasstadweg 2
3079 DZ Rotterdam
Telefoon: 088 823 2000

Over Aafje Revalidatie Maasstad

Revalideren en herstellen

Aafje Revalidatie Maasstad is er voor mensen die na een operatie of opname in het ziekenhuis geen specialistische zorg meer nodig hebben, maar bij wie er nog wel behoefte is aan enige vorm van ondersteuning. Een verwijzing van een arts is nodig. Opname is toegankelijk op basis van een DBC (Diagnose Behandelcombinatie). Dit betreft een kort durende revalidatie met als doel terugkeer naar huis.

Specialistische zorg

Ons behandelteam bestaat uit een specialist ouderengeneeskunde, fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, diëtist, psycholoog en/of maatschappelijk werker. Zij werken samen met u aan professionele reactivering. Uw revalidatie en herstel staat bij hen voorop. Het zorgteam is er speciaal voor uw welzijn en het verlenen van de beste zorg. Het team bestaat uit een specialist ouderengeneeskunde, verpleegkundigen, verzorgenden en een verpleegkundig specialist.

Verblijf

Aafje Revalidatie Maasstad beschikt over 121 kamers; zowel eenpersoonskamers als tweepersoonskamers. In overleg met Klantadvies kunt u bespreken of het mogelijk is of uw partner bij u op de kamer kan verblijven. De ruime kamers hebben luxe comfortbedden en een ruime badkamer. Ook beschikken de kamers over uitstekende faciliteiten, zoals een minibar, telefoon en interactief televisiesysteem. Er is een sfeervol restaurant en dakterras waar u terecht kunt voor een ontbijt, lunch en/of diner. De revalidatielocatie is volledig rolstoelvriendelijk en ons zorgteam staat 24 uur per dag voor u klaar.

Logés

Als uw (meerderjarige) bezoek wil blijven logeren is dit mogelijk. Geeft u dit wel tijdig bij de receptie aan, zodat er op uw kamer (eventueel) een bed bij geplaatst kan worden. De kosten per nacht bedragen € 37,50 inclusief ontbijt.

Actuele wachttijden

Bekijk hier

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over Revalidatie Maasstad? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met onze Klantadviseurs:

"*" indicates required fields

Aafje Revalidatie Maasstad scoort op ZorgkaartNederland een

Op ZorgkaartNederland kunt u een onafhankelijk overzicht vinden van het zorgaanbod in Nederland. Ook Aafje wordt hier gewaardeerd.

Bekijk alle waarderingen