Aafje De Molenlei komt eraan

Klaar voor de toekomst

De plannen voor een nieuw pand lagen er al even. Maar nu is het moment daar: de bouw van De Molenlei gaat van start. Dit duurzame zorg- en wooncomplex vervangt straks – samen met Hof van Kralingen – Aafje Schiehoven. Het biedt ruimte aan 78 bewoners die revalidatie, kortdurende zorg of een plek om te wonen nodig hebben. De Molenlei bevat de nieuwste technieken die bijdragen aan meer woon- én werkplezier. Denk aan een geïntegreerd railsysteem voor tilliften, slimme badkamers en een geavanceerd verpleegoproepsysteem. Zo creëert Aafje een fijne plek voor iedereen én zijn we klaar voor de toekomst.

Het is de bedoeling dat De Molenlei eind 2025 af is. Op donderdag 25 april 2024 wordt de symbolische eerste paal geslagen. Op deze pagina houden we u gedurende de bouw op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

image description
25 april 2024

De Molenlei: klaar voor de toekomst met ons nieuwste project

Vandaag start de bouw van De Molenlei: ons nieuwste zorg- en wooncomplex. Een fijne plek voor onze bewoners én medewerkers. Er is straks ruimte voor 78 bewoners die revalidatie, kortdurende zorg of een plek om te wonen nodig hebben.

Lees verder