Schiehoven

Locaties

'Een levendig huis waar geen dag hetzelfde is'

Welkom bij het dynamische huis Schiehoven! Aan de rand van de groene Rotterdamse wijk Schiebroek, biedt Aafje complexe zorg, behandeling en dagbesteding.

Het nostalgische pand heeft een gezellig karakter. Niets verraadt dat het huis maar liefst 180 bedden telt. Bij Schiehoven is geen dag hetzelfde.

Aafje Schiehoven

Hamakerstraat 77
3052 JA Rotterdam
Telefoon: 088 823 1018

image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description
image description

Over Aafje Schiehoven

Wonen

Schiehoven is een uniek woon-zorgcomplex met een klassieke uitstraling. De appartementen zijn beschikbaar voor mensen mèt of zonder partner. De locatie heeft een ontmoetingsruimte met een eigen activiteitenprogramma.

Om te wonen bij Schiehoven, heeft u één van de volgende indicaties nodig: een ZZP 5, 6, 7, 8, 9b, DBC of ELV Palliatief. Onze Klantadviseurs helpen u vrijblijvend bij het aanvragen van een indicatie. Neem contact op met onze Klantadviseurs door te bellen naar 088 8 233 233 of mail naar .

Specialistische zorg

In Schiehoven staat een team met specialisten voor u klaar. Denk aan een specialist ouderengeneeskunde, fysio- en ergotherapeut, logopedist, diëtist, maatschappelijk werker en een psycholoog.

image description

Familie en mantelzorg

Aafje zorgt graag voor uw naaste. Het liefst samen met u. Daarom vragen wij u om samen met onze medewerkers voor uw naaste te zorgen. Met uw contactpersoon kunt u overleggen wat u kunt doen.

image description

Welzijn en activiteiten

Het welzijnsteam van Schiehoven verzorgt een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Iets creatiefs, iets sportiefs, iets gezelligs. Het is er allemaal. Vandaag een optreden van een zanger of koor, morgen een filmmiddag of lekkernijen bakken. Meedoen of toekijken, het staat u vrij.

Omgeving en bereikbaarheid

Schiehoven ligt in de groene wijk Rotterdam-Schiebroek. Winkels zijn in de buurt op circa 500 meter loopafstand. Deze locatie is prima te bereiken met het openbaar vervoer. De bus stopt voor de deur en de tram en metro haltes zijn op loopafstand. Ook is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Nieuwbouw

Medio 2023 wordt de nieuwbouwlocatie Hof van Kralingen geopend. Hier is plaats voor 95 PG-bewoners.

Actuele wachttijden

Bekijk hier

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over Schiehoven? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met onze Klantadviseurs:

"*" indicates required fields