Bij Aafje gaat uw verhaal verder

Bij Aafje gaat uw verhaal verder

U wilt uw eigen leven leiden, op een manier die bij u past en in uw eigen omgeving. Mogelijk heeft u hierbij anderen nodig. Aafje is graag die ander. Aafje helpt u thuis, bij Aafje kunt u wonen, logeren en revalideren.

In Rotterdam en omstreken kunt u niet om Aafje heen. Met ruim 6.000 medewerkers en 1.500 vrijwilligers zijn we actief op het gebied van thuiszorg, verpleeg- en verzorgingshuizen, revalidatielocaties en verschillende diensten op het gebied van welzijn.

 • 6000
  Medewerkers
 • 1500
  Vrijwilligers
 • 30 jr
  een begrip
 • image description
  In de wijk

  Aafje verzorgt verschillende activiteiten in de wijk om u een fijne dag te bezorgen. Denk aan gezellige ontmoetingspleinen of de dagbesteding.

  Meer info
  image description
  Aafje bij u thuis

  Zo lang mogelijk thuis wonen, dat wil iedereen. Aafje maakt dit mogelijk met thuiszorg. Ook voor een schoon en leefbaar huis kunt u bij ons terecht.

  Meer info
  image description
  Wonen bij Aafje

  Als zelfstandig thuis wonen (tijdelijk) niet meer mogelijk is, kunt u wonen in één van onze huizen in Rotterdam, Ridderkerk of Capelle aan den IJssel.

  Meer info
  image description
  Revalideren

  Bij Aafje kunt u na een ziekenhuisopname tijdelijk verblijven om te revalideren. Dat kan in een revalidatielocatie of verpleeghuis.

  Meer info

  Werken bij Aafje

  In de zorg zijn veel mensen nodig. Ook bij Aafje hebben we veel vacatures. Zo kun je bijvoorbeeld bij ons werken als Wijkverpleegkundige, Verpleegkundige, Verzorgende-IG, Helpende of Huishoudelijk Medewerker. Zowel in onze huizen, de thuiszorg als in onze revalidatielocaties. Solliciteer nu bij Aafje zonder CV. Er zit ongetwijfeld iets moois voor jou tussen. Zo niet, dan willen wij je toch graag ontmoeten.

  Bekijk alle vacatures

  Nieuws

  image description
  Tevredenheidsmeting huizen: Aafje scoort 8,0

  Ieder jaar onderzoeken we de klanttevredenheid in de huizen. Dit jaar zijn we wederom erg trots: Aafje scoort een 8.0 (2021: 7,9).

  Lees verder
  image description
  Samenwerking in regio voor optimale medicatieveiligheid

  Aafje en Laurens gebruiken sinds kort een en dezelfde functionaliteit binnen het cliëntdossier met daarin actuele toedienlijsten voor medicatie voor hun klanten in de thuiszorg.

  Lees verder

  Heeft u vragen of advies nodig?

  Neem contact op met de Aafje Klantenservice of één van onze Klantadviseurs

  088 8 233 233
  image description

  Aafje scoort op ZorgkaartNederland een

  Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandAafje is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

  Op ZorgkaartNederland kunt u een onafhankelijk overzicht vinden van het zorgaanbod in Nederland. Ook Aafje wordt hier gewaardeerd.

  Bekijk alle waarderingen