Schiehoven

Schiebroek

Wanneer u binnenloopt valt onmiddellijk de gezellige en levendige sfeer van de Aafje locatie Schiehoven op. In dit huis, dat is gelegen aan de rand van de groene wijk Schiebroek is altijd ‘reuring’ en dat trekt mensen aan. Dat maakt deze locatie gewild. De mensen die hier wonen zitten samen met wijk- en buurtbewoners op het zonovergoten terras en genieten van een heerlijk kopje koffie. Of men wandelt door de fleurige tuin waar het lekker naar bloemen ruikt en het gezoem van bijen voor een rustgevende atmosfeer zorgt. En als de zon onverhoopt niet schijnt, dan is er binnen altijd afleiding in brasserie “Onder de wilgen” waar u gastvrij wordt ontvangen door een medewerker van Aafje. De ene bewoner gaat naar de kapper, de ander leent een boek of leest de krant. Verderop spelen anderen een gezellig spel of zitten bij de tekenclub. Boodschapje doen kan in de eigen mini markt. Vervelen? Dat komt maar zelden voor in Schiehoven.

Download Wegwijzer             Meer informatie of een rondleiding aanvragen      Bekijk ons kwaliteitsvenster

 

Zorg

Op Schiehoven zijn alle mensen met een bepaalde zorgvraag welkom. Verzorging, verpleging, behandeling door een fysio- of ergotherapeut, wonen met dementie. Hat kan allemaal, tijdelijk of langdurig. Alleen revalideren, PG (CVA) of somatiek? Is mogelijk. Heeft u lichte of zwaardere zorg nodig? Schiehoven heeft een passende oplossing voor u. U kunt bij ons terecht met ELV hoog complex, ZZP5, ZZP 6, ZZP7, ZZP8, ZZP9b, DBC en ELV Palliatief

Is er een wachtlijst?

Wij begrijpen dat het vervelend is als u moet wachten op een plaats in het huis van uw voorkeur. Helaas kunnen we niet voorkomen dat er soms wachtlijsten zijn.
Klik hier voor de actuele wachtlijst

 

Is deze locatie geschikt voor mij?

Om te kunnen beoordelen of een specifieke locatie voor u of uw naaste een geschikte woonomgeving is, bekijkt een team van professionals, zoals een specialist ouderengeneeskunde, verpleegkundige en een klantadviseur uw persoonlijke situatie en specifieke behoefte. Op basis daarvan krijgt u van ons een persoonlijk advies.

 

Wat als mijn situatie verandert?

Veranderingen in de persoonlijke situatie kunnen van invloed zijn op de zorgbehoefte. Het kan dan voorkomen dat u of uw naaste niet meer in de meest geschikte locatie woont. We willen al onze bewoners graag de beste zorg bieden passend bij de zorgbehoefte. In dat geval gaan wij altijd het gesprek met u aan om te kijken welke oplossing het beste past bij u en uw situatie.

 

Wonen

Schiehoven beschikt over comfortabele, sfeervolle woningen waar u zich snel thuis voelt. Voor bewoners met een dementie zijn knusse wooneenheden ingericht. Meer informatie hierover vindt u ook op Woonz.nl

Foto's

Klik op de onderstaande foto's om deze te vergroten

Waarderingen

'De behandelend arts houdt mij altijd goed op de hoogte'
'Het huis is wel wat verouderd, maar alle voorzieningen zijn aanwezig'
'Mijn schoonmoeder stelt weinig prijs op sociaal contact. Dat wordt gerespecteerd'

 

Welzijn

Het activiteitenprogramma van Aafje wordt steeds meer persoonsgericht en afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van onze bewoners. Oprechte aandacht, daar gaan we bij Aafje voor. Het welzijnsteam van Schiehoven verzorgt wekelijks/maandelijks een gevarieerd aanbod aan activiteiten, waaraan u kunt meedoen. Iets creatiefs, iets sportiefs, iets gezelligs, het is er allemaal. Vandaag een optreden van een zanger of koor, morgen weer een filmmiddag of lekkernijen bakken. Meedoen of rustig toekijken, het staat u vrij. Meer informatie vindt u in onze actuele activiteitenkalender.

Naar de activiteitenkalender


 

Bereikbaarheid

Schiehoven is prima te bereiken met het openbaar vervoer. De bus stopt voor de deur en de tram en metro haltes zijn op loopafstand. Maar er is ook voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

 

Huis van de wijk

Schiehoven is een ontmoetingsplaats voor wijkbewoners. Daar horen de bewoners van deze Aafje locatie zelf natuurlijk ook bij. In dit huis is namelijk een zgn. Huis van de Wijk gesitueerd. Een Huis van de Wijk is een plek waar wijkbewoners, jong en oud, graag komen en waar van alles wordt georganiseerd. Natuurlijk afgestemd op de wensen en behoeften van de wijkbewoners zelf.

 

Werken

Als je in de zorg wilt werken, dan kun je op Schiehoven je hart ophalen. De verscheidenheid aan bewoners, maar ook de diversiteit van collega’s, het maakt Schiehoven een populaire en gewilde locatie om te werken. Wil je een kijkje nemen? Er zijn regelmatig meet & greets, waarbij je kunt kennismaken met medewerkers die je graag rondleiden en vertellen over hun afwisselende werk. Wil je weten welke actuele vacatures er zijn? Ga dan naar werkenbijaafje.nl

Naar werkenbijaafje.nl

 

 

Meer informatie of een rondleiding aanvragen

Kwaliteitsvenster Aafje locatie Schiehoven

Schiehoven-Wilgenplas is een gezellig en levendig huis in een mooie groene omgeving Mevrouw de Boer

Gerelateerde downloads

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten