Vrijwilliger hand- en nagelverzorging gezocht

Aafje Burghsluissingel in Pendrecht is een kleinschalig woonzorgcentrum waar mensen in hun eigen appartement wonen en zorg krijgen van het zorgteam van Aafje wat 24 uur per dag aanwezig is. Voor deze mensen kan jij iets betekenen door samen met een andere vrijwilliger de zangmiddag te organiseren.


Werkzaamheden
Je begeleidt samen met een andere vrijwilliger de hand- en nagelverzorging, verwijdert eventueel nagellak, vijlt de nagels en brengt nieuwe nagellak aan. Ook masseer je de handen van bewoners en ondertussen maak je een praatje. Het ophalen en terugbrengen van rolstoelgebonden bewoners hoort ook tot de werkzaamheden. Je werkt hierbij samen met de welzijnsgastvrouw. De activiteit is niet alleen verzorgend maar heeft ook een sociale functie.

Jij bent

  • Enthousiast en betrouwbaar
  • In staat zelfstandig te werken
  • Sociaal vaardig
  • Beschikbaar op woensdagmiddag om de week.
  • Bij voorkeur beschikbaar gedurende langere periode
  • In staat rolstoelen te duwen
  • Goed in de omgang met ouderen


Wij bieden
Vrijwilligerswerk in de (eigen) buurt geeft veel voldoening en waardering. Wij bieden een leuke werkplek en zinvolle tijdsbesteding. U bent betrokken bij buurtbewoners en uw werk is vlak bij huis. Onze locatie is vlakbij Plein 1953 en goed te bereiken met bus 70 of 67 en via Metro Slinge. Verder bieden we een reis- en onkostenvergoeding, Aafje pas met aantrekkelijke kortingen, mogelijkheid tot scholing en een WA verzekering.

Aafje
Mensen willen hun eigen leven leiden. In hun eigen omgeving en op de manier die ze zelf het liefste willen. Aafje ondersteunt daarbij. Aafje is altijd in de buurt. Met thuiszorg, huizen en zorghotels. Bij Aafje werken ruim 1.500 vrijwilligers, 5.500 medewerkers en 900 stagiaires. Samen staan zij elke dag klaar om onze ruim 11.000 klanten de zorg te geven, die we onze eigen ouders ook toewensen.

Aanmelden/ Vragen?
Enthousiast geraakt? Meld je gelijk aan via het aanmeldformulier voor vrijwilligers. Liever eerst wat meer informatie? Bel dan met Ariane van der Hulst, coördinator vrijwilligers van Burghsluissingel, 06-46642181 of mail naar ariane.van.der.hulst@aafje.nl

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten