Vrijwilliger beweegactiviteit in Slinge

De bewoners van Aafje Slinge waarderen uw inzet enorm!

Ook bij u in de buurt wonen mensen die wat extra aandacht of hulp bij het invullen van een zinvolle dag kunnen gebruiken.

Vindt u het leuk om met ouderen te werken en hen te begeleiden bij de beweegactiviteit dan bent u degene die we zoeken! Lees hieronder meer of vul direct het sollicitatieformulier in.

 

Aafje

Mensen willen hun eigen leven leiden. In hun eigen omgeving en op de manier die ze zelf het liefste willen. Aafje ondersteunt daarbij. Aafje is altijd in de buurt. Met thuiszorg, huizen en zorghotels. Bij Aafje werken ruim 1.500 vrijwilligers, 4.500 medewerkers en 900 stagiaires. Samen staan zij elke dag klaar om onze ruim 11.000 klanten de zorg te geven, die we onze eigen ouders ook toewensen.

 

Wij zoeken

Bent u klantvriendelijk, geduldig, kunt u samenwerken met anderen en helpt u uw naaste graag bij het invullen van een zinvolle dag? Dan zijn wij op zoek naar u! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en flexibele vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen bij de beweegactiviteit en die graag met ouderen werken.

Als vrijwilliger helpt u met het klaarzetten van de materialen, haalt u de bewoner op, en assisteert de beroepskracht bij de beweegactiviteit. Ook helpt u met het inschenken en uitdelen van een kopje koffie of thee of een glaasje fris en brengt u de bewoner zo nodig weer terug naar de afdeling. De activiteit vindt elke week plaats in de ontmoetingsruimte van de Slinge.

 

U bent

  • Klantgericht
  • Graag in contact met ouderen
  • In staat om met een rolstoel te rijden
  • Iedere week een dagdeel beschikbaar (dag en tijd in overleg)
  • Woonachtig in Charlois of bereid hier naar toe te reizen

 

Wij bieden

Vrijwilligerswerk in de (eigen) buurt geeft veel voldoening en waardering. Wij bieden een leuke werkplek en zinvolle tijdsbesteding. U bent betrokken bij buurtbewoners en uw werk is vlak bij huis. Verder bieden we een reis- en onkostenvergoeding, mogelijkheid tot scholing, jaarlijks vrijwilligersevent, kerstattentie en een WA verzekering.

Aanmelden/ Vragen? Enthousiast geraakt? Meld u gelijk aan via het aanmeldformulier voor vrijwilligers. Wilt u eerst wat meer informatie? Bel dan met Christa Timmers, telnr:06-46642695 of neem contact op via de mail: christa.timmers@aafje.nl

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten