Dagbesteding Barendrecht

Geplaatst op 14-01-22
Aafje.nlnieuwsoverzicht bannerformaat
Per 4 januari 2022 starten KijkopWelzijn Barendrecht en Aafje gezamenlijk een dagbesteding. Elke dinsdag en woensdag zijn ouderen met geheugenproblematiek van harte welkom in het Dienstencentrum De Windsingel.

Wat is dagbesteding?
De dagbesteding ondersteunt u in het behouden van uw zelfstandigheid. Door actief bezig te zijn, blijft u uw vaardigheden trainen. Het aanbod is gericht op zelfredzaamheid en het behouden van de eigen regie en het activiteitenaanbod is persoonsgericht. U ontmoet bij de dagvoorzieningen anderen en brengt de tijd op een aangename manier met elkaar door. Als u wilt kunt u ook aansluiten bij het activiteitenaanbod van het dienstencentrum.

Voor wie is dagbesteding Barendrecht?
Dagbesteding Barendrecht richt zich op ouderen met geheugenproblematiek én hun mantelzorger(s). Heeft u of uw naaste hiermee te maken en is de juiste indicatie toegekend? Dan bent u op dinsdag en woensdag van 09.00 - 16.00 uur van harte welkom in het Dienstencentrum De Windsingel. Heeft u nog niet de juiste indicatie? De klantadviseur, casemanager of wijkverpleegkundige van Aafje of mantelzorgadviseur van KijkOpWelzijn helpt u graag verder.

Corona
Uiteraard wordt er rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen op dat moment. Momenteel is de dagbesteding geopend op voorwaarde dat u géén klachten heeft. Ook andere maatregelen worden strikt nageleefd.

KijkopWelzijn
Alles voor en met elkaar. KijkopWelzijn is er voor alle Barendrechters. KijkopWelzijn richt zich in het bijzonder op kwetsbare groepen in de samenleving. Denk hierbij aan jongeren in een sociaal isolement, mantelzorgers en ouderen. Maar KijkopWelzijn is er ook voor alle vrijwilligers en buurtbewoners in Barendrecht.

Aanmelden dagbesteding
Wilt u meer weten over de dagbesteding Barendrecht of wilt u zich aanmelden? Bel dan met José Both, bereikbaar op 06 466 421 36 of mail naar: jose.both@aafje.nl

Wij helpen u graag verder, ook bij het aanvragen van de indicatie. Maak hiervoor een afspraak via de Aafje klantenservice 088 8 233 233.

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten