Aafje-thuiszorgteam Capelle aan den IJssel feestelijk gestart

Deel dit bericht:

Sinds vorige week is Aafje een thuiszorgteam rijker, en wel in Capelle aan den IJssel. Op dinsdag 4 juni werd dit gevierd met een heerlijke lunch in Aafje Roo van Capelle. Hier maakten medewerkers, zorgpartners en andere belangstellenden kennis met elkaar: een feestelijke aftrap van deze aanvulling op het zorgaanbod in de regio.

Feestelijke aftrap
De middag was een groot succes. Wouter Zegveld, directeur wijkverpleging bij Aafje, opende met mooie woorden voor de medewerkers van thuiszorgteams Capelle en Zevenkamp. Zij hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om de uitbreiding in Capelle voor elkaar te krijgen. Daarna was het tijd voor de lunch – tot in de puntjes verzorgd door medewerkers van Aafje Roo van Capelle. Wijkverpleegkundige Samantha Hoogvliet: “We hebben veel enthousiaste reacties gekregen en er was volop ruimte om te netwerken. Al met al een uitstekende start”.

Samenwerken voor optimale zorg
Samantha: “Ons streven is om mensen zo lang en veilig mogelijk thuis te laten wonen. We zijn dan ook erg blij dat we nu een eigen team in Capelle hebben en we kijken ernaar uit om met alle partners in de zorgketen samen te werken om de beste zorg te kunnen bieden aan de mensen in Capelle aan den IJssel. Alleen samen kunnen we de zorgvraag van onze klanten optimaal invullen.”

Groeiende zorgvraag
En die zorgvraag groeit. Want het aantal ouderen in Capelle aan den IJssel neemt toe. Met de uitbreiding van het thuiszorgteam gaat Aafje ervan uit ook in de toekomst de zorg te kunnen bieden die ouderen zo hard nodig hebben.