Zinvolle dag

Voor het algeheel welbevinden van mensen is een zinvolle daginvulling van groot belang; iets dat mensen individueel beleven. Een zinvolle daginvulling biedt activiteiten die aansluiten bij de persoonlijke wensen en behoefte. Daarbij is belangrijk dat er sprake is van een gastvrije, veilige omgeving, een sociaal netwerk en soms persoonlijke begeleiding. Bijkomend voordeel is dat de mantelzorger enige tijd geen aandacht aan zijn/haar dierbare hoeft te schenken.

Juist het elkaar ontmoeten, inspireren en persoonsgerichte aandacht draagt bij tot zingeving en een zinvolle dag voor onze bewoners, klanten en gasten. Zo’n dag bieden we op onze ontmoetingspleinen, in onze tuinen, restaurants, huiskamers, bij de dagvoorzieningen en bij onze klanten thuis in de wijk.  Voor het realiseren ervan wordt gebruik gemaakt van een grote diversiteit aan middelen, innovaties en werkvormen.  Aafje is een expert op het gebied van het ouderenwelzijn en zij werkt nauw samen met partners in de wijken van haar werkgebied. 

Onze medewerkers moedigen onze klanten aan om actief te zijn met activiteiten die ze graag doen en die aansluiten bij hun persoonlijke voorkeuren. En faciliteren dat ook. Familie, mantelzorgers en andere verwanten worden geënthousiasmeerd om hieraan mee te doen.  
Het team van welzijnsmedewerkers, zoals vrijwilligers, welzijnsgastvrouwen, dagbestedings-coaches, participatie coördinatoren en individueel begeleiders, ondersteunen klanten en hun netwerken bij een zinvolle dagbesteding. Zij dragen daarbij zorg voor de juiste randvoorwaarden en de klanten blijven daarbij regiehouder over hun eigen leven. Daarmee zijn en blijven klanten regiehouder over hun eigen leven. 

Meer over zinvolle dag op de huiskamers

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten