Zorgprogramma Geronto-psychiatrie in Aafje Smeetsland te Rotterdam:

Geplaatst op 16-01-18
Website 16 jan
Sinds vorig jaar biedt Aafje in locatie Smeetsland een sociotherapeutisch woon- en leefklimaat, waarin we werken aan het bevorderen van de autonomie van klanten met licht psychiatrische problematiek en eventuele cognitieve problemen

Wat is het doel:

De klant krijgt een duidelijke dagstructuur die zoveel mogelijk past bij zijn of haar mogelijkheden.  Verder worden er verschillende behandelaren ingezet waar nodig. Binnen een sociotherapeutisch woon- en leefklimaat werken we aan het bevorderen van de autonomie. De bedoeling van deze kortdurende zorg is om de klant terug te laten keren naar huis. Als dit niet mogelijk is, dan kijken we naar een passende woon- en leefomgeving binnen een andere setting.

Onze doelgroep, zijn ouderen met een psychiatrische voorgeschiedenis, of ouderen met psychiatrische problematiek wat later ontstaan is.

Te denken valt aan  angststoornissen, depressie, persoonlijkheidsproblematiek, schizofrenie, autisme maar ook bijzondere varianten van dementie zoals frontotemporaal dementie ( FTD), Lewy Body dementie ( DLBD), jong dementie en parkinson-dementie ( allemaal nog in een beginnend stadium).

Heeft u vragen dan kunt u terecht bij Aafje verwijslijn: 0888-231231 (24/7 bereikbaar)

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten