Wandel mee met Wandeluitdaging Aafje IJsselmonde

Geplaatst op 11-04-19
Voor de Nationale Diabetes Challenge (NDC) organiseren lokale zorgprofessionals, waaronder Aafje Meerweide, een wandel challenge. Vanaf woensdag 24 april wordt vanaf die locatie wekelijks een route gewandeld onder begeleiding van professionele fysiotherapeuten Shanty Sterke en Shannen Boutestijn.

Samen wandelen zorgt voor verbinding. Daarom wandelt Aafje Meerweide graag met buren uit de wijk. Loop gezellig mee! Er wordt rekening gehouden met ieders niveau.

Informatiebijeenkomst 17 april
17 april wordt er om 19.00 uur een informatiebijeenkomst georganiseerd over de wandeluitdaging. Eventuele vragen kunnen hier gesteld worden. De bijeenkomst vindt plaats bij Aafje Meerweide aan de Grote Hagen 98 te Rotterdam-IJsselmonde.

Aanmelden
Aanmelden voor de wandeluitdaging kan tot 22 april via https://www.nationalediabeteschallenge.nl/ijsselmondeinbeweging/inschrijving/ Even binnenlopen bij Aafje Meerweide aan de Grote Hagen 98 kan ook.

Nationale Diabetes Challenge

In 16 - 20 weken wordt er wekelijks één keer gezamenlijk gewandeld ter voorbereiding op de Nationale Diabetes Challenge Week van 25 t/m 28 september 2019. De doelstelling is om dan vier dagen achtereen te wandelen, waarvan de laatste dag op het NDC-Festival in Den Haag.

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten