Wandel mee met de wandelgroep Dementie

Geplaatst op 26-05-16
Wandelen
Op de woensdagen 1, 8, 15 en 22 juni kunnen mensen met dementie (en hun mantelzorgers)in Zwijndrecht op pad met de wandelgroep Dementie.

'Dementievriendeli'jke' samenleving

De komende jaren neemt het aantal mensen met dementie toe in ons land; uiteindelijk krijgt 1 op de 5 mensen hiermee te maken. Zolang dementie niet genezen of voorkomen kan worden, is het belangrijk om ons voor te bereiden op een ‘dementievriendelijke’ samenleving zodat mensen met dementie zo lang mogelijk blijven meedoen, gewoon in de eigen buurt, op hun vereniging of club.

Speciale wandeltochten in Zwijndrecht

In juni zijn er in Zwijndrecht daarom speciale wandeltochten onder begeleiding van een deskundige sportcoach (sportvereniging Ontwikkeling en Ontspanning O&O). De wandelgroep is een samenwerking van SWOZ, Aafje, Alzheimer Café en sportvereniging Ontwikkeling & Ontspanning (O&O). Wandelt u mee?

Waar en wanneer

Vanaf woensdag 1 juni start de wandelgroep Dementie vanaf de sportzaal van O&O aan de Uilenvliet 1, 3333 BS in Zwijndrecht. Bij slecht weer is er een binnenprogramma.

Kosten: 16 euro per persoon voor 4 ochtenden

Meer informatie: Gert Klein Hesseling (SWOZ), telefoon 078 -6206060

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten