Vrienden van Aafje schenken 2e rolstoelbus aan Aafje gezellig op stap.

Geplaatst op 31-03-16
Img 3137 1
De Vrienden van Aafje konden voor het symbolische bedrag van € 1,- een rolstoelbus overnemen van Stichting Rolstoelbus Rotterdam. Na een grondige make-over werd de bus 10 maart jl. officieel en feestelijk overgedragen aan Aafje gezellig op stap.

Samenwerken en verbinden zijn de sleutelwoorden in dit verhaal. Stichting Rolstoelbus Rotterdam kon niet voort blijven bestaan wat voor chauffeur Ferry betekende dat het rijden voor de uitstapjes van Aafje ophield. Nu Aafje gezellig op stap de bus gaat gebruiken en Ferry  vrijwilliger is geworden bij Aafje, kan hij zich op deze manier blijven inzetten voor de klanten van Aafje.

Aafje gezellig op stap
Aafje hulp thuis heeft het reis- en uitstapjes bureau ‘Aafje gezellig op stap’ opgezet.  Zij willen zich meer op de doelgroep kwetsbare ouderen richten. Dit betekent dat er mogelijkheden voor rolstoelplaatsen gecreëerd moeten worden.  Met een 2e rolstoelbus kan dit doel worden gerealiseerd want 7 rolstoelplaatsen zijn nu gegarandeerd.

De onthulling
10 maart jl. werd de gepimpte rolstoelbus feestelijk onthult in het bijzijn van de voormalige directie van Stichting Rolstoelbus Rotterdam, de directie van Aafje Hulpthuis, de Vrienden van Aafje en verschillende genodigden van Aafje. Directeur Anita van Son is laaiend enthousiast over de schenking van de rolstoelbus: “Klanten vanuit de huizen kunnen nu makkelijker mee naar allerlei uitstapjes zoals de Markthal, Blijdorp, Scheveningen en zelfs op vakantie! Een win-win situatie: De bus van Stichting Rolstoelbus Rotterdam rijdt weer, Aafje gezellig op stap kan nog meer klanten een dagje uit bezorgen en de Vrienden van Aafje bezorgen de klanten een dag met een gouden randje!” 
Tijdens de onthulling lieten de Vrienden van Aafje weten dat de rolstoelbus die Aafje gezellig op stap al in gebruik had eenzelfde make-over krijgt als de nieuwe bus.
 

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten