Vijf jarig bestaan van Aafje Gezellig op Stap gevierd met gratis Circus Alexander

Geplaatst op 18-10-19
Whatsapp image 2019 10 15 at 14.22.14
Maandag 14 oktober was het een gezellige dag waarop ongeveer 400 klanten en 30 vrijwilligers genoten van de voorstellingen, heerlijke pannenkoeken en een drankje.

Aafje Hulp thuis heeft in samenwerking met het Ouderenfonds ongeveer 400 ouderen blij gemaakt met een gratis voorstelling van Circus Alexander. Het circus was speciaal voor Aafje opgebouwd in Poortugaal op het terrein van restaurant Tasman. Voor de Circus voorstellingen waren klanten uit onze huizen uitgenodigd en klanten die vaker met Aafje Gezellig op stap meegaan. Dit alles om een leuke middag aan te bieden en zeker ook om het vijf jarig bestaan van Aafje Gezellig op stap te vieren.

Na afloop van de eerste twee voorstellingen hebben we met elkaar heerlijke pannenkoeken gegeten en een drankje gedronken. Dit werd gesponsord door Tasman. Na afloop van de derde voorstelling is er gezamelijk geproost op het vijf jarig bestaan van Aafje Gezellig op stap. Een korte film werd getoond in het bijzijn van de klanten, vrijwilligers en overige genodigden zoals de wethouder en contractmanagers van de gemeenten.

Als afsluiting van deze dag hebben we samen met 30 vrijwilligers gegeten. Het was een groot succes! Iedereen was ontzettend enthousiast.

Een korte foto-impressie is te zien in ons fotoalbum op flickr.com

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten