Vier bijzondere huiskamer kerstconcerten bij zorgorganisatie Aafje

Geplaatst op 29-12-16
Foto huiskamerconcert 1
Rotterdam, 23 december 2016 – In vier huizen van zorgorganisatie Aafje in Rotterdam werden op dinsdag 20 december 2016 huiskamerconcerten in kerstsferen georganiseerd. Deze huiskamerconcerten werden aangeboden door Zorgwerk, een samenwerkingspartner van Aafje. Zij voorzien zorgorganisaties van flexibel personeel op momenten dat zij handen tekort komen. Zorgwerk wilde tijdens deze kerstperiode graag een mooi gebaar maken naar de bewoners van Aafje en organiseerde deze mooie beleving voor hen.

De twee artiesten van de dag, Ed Struijlaart en Maxime, maakten er in elk huis een prachtig optreden van. Bekende kerstliedjes als ‘Stille Nacht’,  ‘All I Want for Christmas is You’ en ‘Rudolph the Red Nosed Reindeer’ werden afgewisseld met eigen nummers en bijzondere liedjes van andere artiesten.

De bewoners, medewerkers en vrijwilligers van de verschillende huizen vonden het in ieder geval geweldig. Tijdens het optreden kregen zij ook een heerlijk gebakje. “Ik vond het een hele gezellige middag. Het mag van mij wel elke week zo’n feestje! Ik zing en lach graag mee,” was de reactie van mevrouw Eijbergen-Bosveld, bewoonster van woon- zorgcomplex Slinge. En er werd niet alleen meegezongen en gelachen. “Het was zo leuk, ik danste lekker op de muziek,” vertelde meneer Van Deursen.

De gezelligheid was te danken aan de muzikale hoogstandjes en de wisselwerking tussen Ed en Maxime, zij zorgden voor de warme kerstsfeer. “Wat heeft Maxime een prachtige stem! Jammer genoeg was het kort, van mij mocht het wel twee uur lang duren,” aldus mevrouw Wesselink van locatie De Twee Bruggen.

Ook de bewoners en medewerkers van de huizen Meerweide en Endeldijk hadden lovende woorden voor het huiskamerconcert. Het was volgens hen een mooie afwisseling voor een middagje Pim, Pam, Pet.

Daniëlle van der Burg, directeur van Zorgwerk, was blij met de leuke reacties. “Wij brengen graag een glimlach op de gezichten van de bewoners. Ik ben heel blij dat het huiskamerconcert goed ontvangen is en ik vond het fijn dat we dit samen met Aafje konden doen. Vanwege het succes willen we dit ook bij andere zorgorganisaties aanbieden.”

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten