Vandaag is een mooie dag om iedereen een glimlach te geven - 'Loesje'

Geplaatst op 15-02-16
Opfleuren
Fleur Menke, eigenaresse van bloemenwinkel “Opfleuren”, heeft in samenwerking met het Welzijnsteam roosjes aangeboden aan alle bewoners van Aafje Hoppesteyn en De Nieuwe Plantage. Zij werden verrast in verband met Valentijnsdag. Twintig leerlingen van de basisschool Pierre Bayle hebben een aantal roosjes uitgedeeld aan de bewoners van Hoppesteyn.

In de winkel van Opfleuren kun je terecht voor losse seizoensbloemen, een bijzonder boeket, fraaie cactussen en succulenten en eigentijdse woonaccessoires.

 

Daarnaast verzorgt Opfleuren bruidsbloemwerk, aankleding van (evenementen)locaties en bloemenabonnementen. Met een bloemenabonnement verblijd je jezelf óf een ander en geef je kleur aan elk interieur. Het bloemenabonnement is een fleurige verrassing en wordt naar wens wekelijks, tweewekelijks of maandelijks op elk gewenst adres in Rotterdam tot aan de voordeur bezorgd.

 

Opfleuren

Zwaanhals 325c | 3035 KK Rotterdam

T: 010 -737 16 16  |  M 06 247 40 980

www.opfleuren.nl

 

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten