Tweede editie Aafje InnovatieLab wederom succesvol

Geplaatst op 07-06-19
Aafje   innovatielab   dhv 18
Tijdens het InnovatieLab maken studenten met een zorgopleiding kennis met de innovatieve kant van de ouderenzorg. Ze ontdekken er de zorgrobots, testen hun eigen skills en kunnen terecht met vragen over hun toekomstige carrière.

Donderdag 6 juni vond de 2e editie van het Aafje InnovatieLab plaats in het volledig gerenoveerde De Vijf Havens. Het InnovatieLab is een evenement voor studenten die een zorgopleiding volgen of net hebben afgerond en anderen geïnteresseerden, om te ervaren hoe vernieuwend de ouderenzorg is. Ook nu weer waren de reacties van de deelnemers enthousiast.

 

Ervaren en testen

Het programma bestond uit een korte introductie, gevolgd door leuke challenges. De deelnemers konden bijvoorbeeld zelf ervaren wat dementie is met behulp van een VR-bril en een koptelefoon. Verder kon men de eigen verpleegkundige skills testen op een belevingsoverall. Tijdens het evenement waren er ook enkele bewoners aanwezig. Zij demonstreerden enkele zorgrobots die in de ouderenzorg bij Aafje ingezet worden, samen met een vrijwilliger en/of dagbestedingscoach van Aafje.

Na afloop kon iedereen nog even napraten tijdens een hapje en drankje en was er de ruimte om vragen te stellen aan de recruiters over werken, een stageplaats of een vakantiebaan in de ouderenzorg.

 

De volgende editie staat op de planning!

Heb je deze editie gemist? Niet getreurd! Wegens succes staat de volgende editie gepland op 19 september in Rotterdam Zuid, Aafje locatie Meerweide. Kom je ook?

Meld je nu alvast aan via recruitment@aafje.nl onder vermelding van “Aafje InnovatieLab Rotterdam Zuid”. Vergeet niet om je naam en contactgegevens door te geven.

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten