Sfeermakers richt huiskamer op Hoppesteyn in

Geplaatst op 26-07-16
4
Donderdag 21 juli zijn de huiskamers op de 2e etage Hoppesteyn ( PG verpleegafdeling) opnieuw ingericht naar de wensen van bewoners en mantelzorgers. Er is gekozen voor het thema Lente, met licht houten meubelen met limegroene bekleding. Ook zijn de huiskamers opnieuw behangen en voorzien van nieuw overgordijnen en vitrages.

Op de 2e etage wonen 20 bewoners, zij hebben de beschikking over een eigen zit-slaapkamer met badkamer. Op de afdeling zijn  huiskamers waar de bewoners veelal overdag verblijven. huiskamers waar de bewoners veelal overdag verblijven.
Het was een spannende dag voor de bewoners, het ontbijt stond vanaf 08.00 uur klaar in de Brasserie, het was donderdag fantastisch weer dus na het ontbijt hebben de bewoners heerlijk in de tuin gezeten. Ook de lunch werd gebruikt in de Brasserie.

Om ongeveer 14.30 uur waren de Sfeermakers klaar met de inrichting en werden de bewoners onthaald met een hapje en een drankje. De reacties van de bewoners waren hartverwarmend! Zij waren verrast en vonden het prachtig. Het werd een klein feestje op de 2e met levende muziek van Frits Guine.

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten