Schilderworkshop Hoppesteyn en High Tea

Geplaatst op 25-01-19
Schilderworkshop   high tea collage
Dinsdag 22 januari was het zover, een schilderworkshop en High Tea in Hoppesteyn! Onder begeleiding van twee professionele schilders (die vooraf de lijnen op de doeken hadden gezet) konden bewoners en/of wijkbewoners, ook degenen die geen schilder ervaring hadden, deelnemen!

In het begin vonden de mensen het spannend, maar vervolgens pakte men de kwast en begon met schilderen. Sommige deelnemers hebben ruim een uur geschilderd, omdat ze het zo leuk vonden en vroegen ook om advies welke kleur te gebruiken voor het volgende onderdeel om te schilderen, hoe leuk…!
Er werd gepraat over het schilderij en er kwamen ook allerlei herinneringen van vroeger naarboven tijdens het schilderen.
Tijdens de workshop kon er ook genoten worden van een high tea met allerlei lekkere zoete en hartige hapjes. De bewoners en wijkbewoners hebben enorm genoten en hopen dat het in de toekomst een vervolg krijgt.

Er zijn totaal 4 schilderijen gemaakt waarvan 1 schilderij naar DELA Goetzee gaat, omdat zij de activiteit hebben gesponsord. Zij wilden wat terugdoen voor de ouderen in Kralingen-Crooswijk en kozen Hoppesteyn uit. De andere 3 schilderijen worden in de hal van Hoppesteyn opgehangen en blijven daar hangen, wat geweldig is…!

Als u na het lezen interesse heeft in één of meerdere schilderijen kunt u een schilderij adopteren. Dan wordt er een exacte kopie gemaakt van het origineel.
Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Mary-Ann van der Velden via 010 – 414 60 76 / info@mary-ann.nl

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten