Psychiatrische problematiek in combinatie met verpleeghuiszorg

Geplaatst op 07-06-17
Netwerkbijeenkomst
Op donderdag 1 juni organiseerde Aafje een netwerkbijeenkomst voor huisartsen en verwijzers van GGZ-instellingen. Tijdens de bijeenkomst kwamen de zorgprogramma’s aan bod die Aafje heeft op het gebied van ‘Psychiatrische problematiek in combinatie met verpleeghuiszorg’.

Netwerkbijeenkomst

Aafje organiseerde voor de tweede keer een bijeenkomst voor verwijzers. Ook dit keer in  expertisecentrum Smeetsland. Meer dan 60 personen bezochten de bijeenkomst, onder wie veel verwijzers van GGZ-instellingen uit de regio. Een mooie opkomst!

Zorgprogramma’s

Eveline van den Berg (psycholoog) en Laurie den Braber (specialist ouderengeneeskunde) van Aafje presenteerden de zorgprogramma’s, geassisteerd door een klant. Denk hierbij aan:

- Begeleid wonen voor alcohol gerelateerde problematiek

- Geronto Psychiatrie

- Dubbelzorg

- en een programma voor Korsakov en aanverwante stoornissen

Zorgimpuls en Delta

Matine van Schie, senior adviseur van Zorgimpuls, gaf een toelichting op ontwikkelingen binnen de zorg voor kwetsbare burgers en de regionale samenwerking met verschillende instellingen. Vervolgens lichtte Margreet Siebenlist, hoofd behandelzaken van Delta, toe hoe Delta de psychiatrische behandeling voor ouderen georganiseerd heeft en waar de aansluiting met Aafje gevonden is.

Meer weten

Bent u verwijzer en wilt u meer weten over deze zorgprogramma’s? Kijk dan op onze website

Bent u verwijzer en wilt u meer weten over deze zorgprogramma’s? Kijk dan op onze website voor verwijzers of bel de Aafje verwijslijn 088 8 231 231.

 

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten