Persoonsgerichte benadering bevorderen met interactief theater

Geplaatst op 22-02-19
Img 20190221 wa0004
Hoe creƫer je meer diepgang in de persoonsgerichte benadering binnen het socio therapeutisch leefklimaat? Onze collega's ging op ontdekkingsreis tijdens de voorstelling van het Toetstheater.

Woensdag 20 februari jl. kwamen circa 150 collega’s van locatie Smeetsland bij elkaar in theater Het Plein in Ridderkerk. Daar werd een leuke, inspirerende en laagdrempelige voorstelling bijgewoond van het Toetstheater. Deze avond was een markeringspunt om meer diepgang aan te brengen in de persoonsgerichte benadering binnen het socio therapeutische leefklimaat,  een sfeer waarin kwetsbare bewoners zich veilig en prettig voelen in hun woonomgeving. De collega’s gaven de acteurs van het Toetstheater op interactieve wijze tips over wat zij anders konden doen in hun fictieve verpleeghuis Stagnatius. Lachen en leren stonden daarbij centraal.

Aansluitend was er een grappig muzikaal optreden van het Rotterdamse trio De Flamingo’s met hun hilarische nieuwe hit ‘Alles ziet er anders uit hier in Smeetsland’ (op de melodie van Oh wat is het hier toch fijn als de zon schijnt). Daarin werd alles en iedereen natuurlijk op de hak genomen. Daarna konden de collega’s in een speciale All you need is Aafje – caravan uitspreken wat ze vanaf vandaag anders gaan doen om het socio-therapeutische klimaat vast te houden. Het was een leerzame topavond, waarvan iedereen heeft genoten.

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten