Persbericht: Brand in Smeetsland

Geplaatst op 13-01-21
Intranet   foto 2
Vanochtend zijn we opgeschrikt door een uitslaande brand die is uitgebroken in het losstaande paviljoen van Smeetsland. Na het ontdekken van de brand zijn onmiddellijk de hulpdiensten gewaarschuwd. Er zijn negen personen naar het ziekenhuis vervoerd, waarvan een aantal ernstig gewond. Bij de brand kwam veel rook vrij die vanuit het paviljoen ook naar het hoofdgebouw is getrokken. De brand is onder controle en inmiddels is het sein brandmeester gegeven.

De bewoners zijn geëvacueerd. Sommigen bewoners zijn naar het ziekenhuis gebracht, onder meer vanwege rookinhalatie. Anderen worden opgevangen in de brasserie van Smeetsland. Familie van de betrokken cliënten zijn geïnformeerd. Alle bewoners van het paviljoen zijn opgevangen en hebben inmiddels vervangende woonruimte. 

De oorzaak van de brand is op dit moment niet bekend, daar wordt nu onderzoek naar gedaan. Wij willen de hulpdiensten en het Rode Kruis enorm bedanken voor hun snelle inzet.

De afdeling Communicatie verzorgt de woordvoering. Voor vragen kunt u bellen naar 088 823 1146. 

 

 

Foto: MediaTV. 

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten