Persbericht: Bijeenkomst Positieve Gezondheid voor mantelzorgers

Geplaatst op 19-03-18
Positieve gezondheid mantelzorgers
Op donderdag 5 april organiseert Aafje locatie Reyerheem een gezellige bijeenkomst voor Mantelzorgers. Speciaal voor partners, kinderen, buren en anderen die op de één of andere manier zorg dragen.

Positieve Gezondheid
Staat u als Mantelzorgers wel eens stil bij uzelf en heeft u de behoefte om meer te weten over Positieve gezondheid voor uzelf of voor uw naasten en/of kennissen. Niemand wil toegeven dat iemand eenzaam is. Het is een beladen onderwerp en zeker nog een taboe, waar niet snel over wordt gesproken. Dat u zich niet gehoord voelt of dat u verbinding zoekt met anderen, maar dit niet lukt? Of het gevoel hebben dat niemand u begrijpt? Kent u het gevoel van eenzaamheid of iemand die erg eenzaam is zoals bijvoorbeeld uw vader/moeder of één van uw buren? Tijdens deze avond wordt een positieve draai gegeven aan dit onderwerp!

Gratis deelname
Deelname is gratis. De hapjes staan voor u klaar en krijgt deze van ons. U betaalt slechts een kleine bijdrage voor de koffie en thee.

In het kort
Het onderwerp is 'Positieve Gezondheid voor Mantelzorgers', door specialist Eenzaamheid: Fyetta Damwijk

Waar en wanneer?
Aafje woonzorgcentrum Reyerheem
Torenmolen 1 te Ridderkerk

Donderdag 5 april 2018. Van 19.00 uur tot 21.00 uur (Inloop 18.45 uur)

Informatie en aanmelden
Aafje BAR, via Nalan Karakus per e-mail nalan.karakus@aafje.nl of telefonisch 06-10678461 (bij geen gehoor graag voicemail inspreken)

U bent van harte welkom; neem gerust uw vriend/vriendin of naasten mee!

Het persbericht vindt u hier

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten