OUD & HERRIE

Geplaatst op 05-01-17
Herman2
Herman den Blijker & de donateurs van Rotterdammers 4 Rotterdammers (R4R) verzorgen een nieuwjaarsdiner voor 100 Rotterdamse wederopbouwers!

R4R liep al langer met de gedachten om de wederopbouwers in ’t zonnetje te zetten. Na ruim 75 jaar wederopbouw van Rotterdam werd het tijd om de ondernemers van nu in contact te brengen met deze mooie groep mensen. Toen zij in contact kwamen met Chefkok Herman Den Blijker was dit plan al snel gesmeden..
 
Op dinsdag 10 januari stelt het Worldhotel Wings zijn ontbijtzaal ter beschikking voor een ontvangst van 100 ouderen die komen genieten van een drie gangen diner. Dit diner wordt bereid door niemand minder dan de Rotterdamse Chefkok Herman den Blijker. Samen met zijn bemanning vanuit Las Palmas en met hulp van de ondernemers van R4R als bediening en tafelheren/dames zullen zij er alles aan doen om een prachtig diner te verzorgen voor deze 100 wederopbouwers.
 
De ouderen zullen door het vervoer op maat van Munckof opgehaald worden uit de verzorgingstehuizen van Aafje. Het programma start om 17:00 uur in de ontbijtzaal waar de gehele avond oude Rotterdamse nummers als Bloesje van licht blauwe zij, Zonnig Madera, Cherie en Café aan de haven worden voorgedragen door accordeonist & zanger Jan Dorpmans.
 
Dit maatschappelijke initiatief van R4R wordt mede mogelijk gemaakt door: AAFJE, Munckof, Schmidt Zeevis, DDD Entertainment, De Wijngoeroe, Flor Y Sabor en Las Palmas.
 
Note voor de redactie: U heeft mogelijkheid om hierbij aanwezig te zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met R4R, Robin Westerveld 0628477614. Foto’s zijn na 10 januari op te vragen bij laatstgenoemde.
 

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten