Open middag Aafje Slinge

Geplaatst op 21-11-16
Slinge 21 nov
Op zaterdagmiddag 26 november gaan de deuren van Aafje Slinge Laagbouw open. U bent van harte welkom voor een rondleiding in één van onze prachtige appartementen en u krijgt informatie over wonen bij Aafje. Natuurlijk staat er ook een kopje koffie met iets lekkers voor u klaar.

Wilt u, of iemand in uw omgeving, comfortabel wonen in een ruim driekamerappartement met de juiste zorg binnen handbereik; dát kan in Aafje Slinge.

Wonen met verzorging
In dit unieke woon-zorgcomplex in Rotterdam Charlois kunt u of uw naaste met de juiste indicatie (ZZP 4 op somatische grondslag) wonen met verzorging. U blijft onder behandeling van uw eigen huisarts, maar er is 24 uur per dag verzorging beschikbaar.

Slinge Hoogbouw

Slinge Hoogbouw (voor mensen met dementie) is niet open voor bezichtiging. Wilt u een rondleiding door Slinge Hoogbouw, maakt u dan een aparte afspraak met de klantadviseur via 06 10 67 26 65.

Vragen?

Heeft u vragen over Aafje Slinge? Neemt u dan contact op met de klantadviseur voor deze locatie, Annette Gouweleeuw via telefoonnummer 06 10 67 26 65 of annette.gouweleeuw@aafje.nl. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met de klantenservice via telefoonnummer 088 8 233 233.

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten