'Open huis' Aarhof

Geplaatst op 08-05-17
Open huis
Zondag 7 mei was er een 'open middag' voor familie en naasten van bewoners van de Leuvehaven, Wijnhaven en Zalmhaven uit DVH. De familie van bewoners konden een kijkje nemen in de Aarhof om een idee te krijgen waar hun naasten het komende jaar komen te wonen.

Puntjes op de i

’s Ochtens werd er nog hard gewerkt aan bijvoorbeeld het leggen van een vloer (huiskamer 1e etage Leuvehaven), verven van een muur (huiskamer begane grond Leuvehaven KSW) en andere klussen. Overal stonden gereedschapskisten, schoonmaakspullen en stapels materiaal. ’s Middags was de boel zo goed mogelijk opgeruimd en aangekleed, opgefleurd om een goede eerste indruk te maken.

Geslaagde middag

In de hal was een hartelijk ontvangst voorbereid met koffie, thee, hapjes en drankjes. Vervolgens werd men begeleid naar de toekomstige afdeling en/of kamer.

Van zeker 90% van de bewoners is familie op bezoek geweest. De meeste reacties waren positief, vooral het licht en de kamer met mogelijkheden voor een persoonlijk zitje werden gewaardeerd. Een enkeling vond de ruimte klein.

Dank voor alle inspanningen

Wat is er hard en met aandacht gewerkt om deze warme ontvangst te regelen; dank voor jullie extra inspanningen. Het draagt zeker aan bij aan een zorgvuldige verhuizing!

Een zoon van een bewoner gaf complimenten over de vele extra werkzaamheden die gedaan worden, bovenop het ‘gewone werk’, “Veel mensen realiseren zich niet hoeveel werk er bij zo’n groot project komt kijken, petje af”. En zo is het!

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten