Online seminar: Zorg bij dementie, wat is mogelijk?

Geplaatst op 27-09-16
Kopie van shutterstock 27256366
Als mantelzorger wilt u natuurlijk dat uw naaste met dementie de juiste zorg krijgt. Goede thuiszorg, een fijne dagbesteding of deskundig casemanagement. Maar hoe regelt u dat? Casemanager Gerben Jansen, mantelzorgmakelaar Helga Neessen en mantelzorger Rineke Maarse geven u graag antwoord op deze vraag tijdens het online seminar dat CZ organiseert op woensdag 28 september a.s. van 19.00 tot 20.00 uur.

U kunt het seminar volgen op uw computer, tablet of mobiele telefoon. U hoeft er de deur dus niet voor uit. Het seminar is gratis en iedereen kan deelnemen. 

Ervaringen van deskundigen
Tijdens het webinar komen een casemanager dementie, een mantelzorgmakelaar en een mantelzorger aan het woord. Met behulp van video en met praktische voorbeelden vertellen de studiogasten vanuit hun eigen expertise onder andere over: 

  • Thuiszorg en dagopvang - wat is mogelijk?
  • Waar vindt u de juiste zorg bij u in de buurt?
  • Hoe zorgt u voor een goede overdracht van mantelzorg naar professionele zorg?

Zo meldt u zich aan
Aanmelden gaat heel snel en eenvoudig. Ga naar de website en vul uw gegevens in. Dan ontvangt u een bevestigingsmail met meer informatie.

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten