Online Alzheimer Café Barendrecht over “Levenseinde”

Geplaatst op 20-05-21
Screenshot 2021 05 20 10.18.24
BARENDRECHT- Vanaf 20 mei as kan het Alzheimer café online bekeken worden. Het Alzheimer café Barendrecht is opgenomen in Bibliotheek AanZet, waar normaal de bijeenkomsten plaatsvinden. Gastvrouw en Dementiecoach Klazina van den Herik gaat in gesprek met dr. Teeuw. Meneer dr. Teeuw is Specialist Ouderengeneeskunde en is werkzaam bij Verpleeghuis Salem in Ridderkerk. De video is te bekijken via: www.kijkopwelzijn.nl/nieuws.

Vanaf 20 mei aanstaande kan het Alzheimer café online bekeken worden. Het Alzheimer café Barendrecht is opgenomen in Bibliotheek AanZet, waar normaal de bijeenkomsten plaatsvinden. Gastvrouw en Dementiecoach Klazina van den Herik gaat in gesprek met dr. Teeuw. Meneer dr. Teeuw is Specialist Ouderengeneeskunde en is werkzaam bij Verpleeghuis Salem in Ridderkerk. De video is te bekijken via: www.kijkopwelzijn.nl/nieuws. 

Spreken over wensen rondom het levenseinde
Het is belangrijk om op tijd de wensen rondom het levenseinde te bespreken. Met familie, naasten en de arts. Zo kunnen zij zo goed mogelijk rekening houden met de wensen van degene met dementie. Waarom dit zo belangrijk is en hoe u dit het beste kunt regelen, ziet u in het filmpje. 

Voor vragen of reacties naar aanleiding van het interview kunt contact opnemen met Marlies Burger via m.burger@kijkopwelzijn.nl of 06-17123209. Het Alzheimer Café Barendrecht wordt georganiseerd door KijkopWelzijn, Aafje, Laurens en Bibliotheek AanZet. 

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten