Minister Helder onder de indruk van Aafje Revalidatie Maasstad

Deel dit bericht:

"Ik wil alle medewerkers van Aafje Revalidatie Maasstad bedanken voor de hartelijke ontvangst vandaag. Mooi om te zien hoe Aafje binnen de keten samenwerkt met andere zorgaanbieders voor de juiste zorg op de juiste plek. En wat goed dat het lukt om in deze krappe arbeidsmarkt bijna alle vacatures opgevuld te krijgen. Een mooi voorbeeld van hoe het wel kan.” Met deze woorden en een zomergroet aan alle medewerkers sloot minister Conny Helder haar werkbezoek af aan Aafje Revalidatie Maasstad op maandag 12 juni.

In Aafje Revalidatie Maasstad kunnen ouderen na een operatie of ziekenhuisopname terecht voor revalidatie of ondersteuning. Dit bijzondere revalidatiecentrum – tot voor kort zorghotel en grootste coronacentrum van Nederland –  werkt nauw samen met de regionale ziekenhuizen, specialisten, huisartsen en spoedeisende hulpen. De locatie is ook letterlijk aan het Maasstad ziekenhuis verbonden. 

Hoge waardering

Aafje Revalidatie Maasstad beschikt over 121 studio’s, zowel eenpersoons als tweepersoonsstudio’s. Het centrum heeft een hoge medewerker- en klantwaardering van boven de 8 en heeft dan ook nauwelijks vacatures.

In onderstaande video vertelt minister Helder hoe ze het bezoek aan Aafje Revalidatie Maasstad ervaren heeft.