Leerwerkgemeenschappen Expo: Stagiaires gezocht

Geplaatst op 20-02-18
Lwg expo sarita van houcke1
Op dinsdag 13 februari vond de de Leerwerkgemeenschappen (LWG) Expo plaats, een stagemarkt van de Hogeschool Rotterdam. Drie collega’s waaronder Tessa Bergwerff, Sarita van Houcke en Tanja Kramer zijn hierbij aanwezig geweest om stagiaires te werven. Aafje locatie Slinge en Smeetsland zullen in september 6 stagiaires verwelkomen.

In september 2016 is Hogeschool Rotterdam gestart met de nieuwe opleiding Social Work.  
In jaar 1 en 2 van de opleiding ontwikkelen studenten een brede In jaar 3 en 4 kiezen de studenten voor één van de profielen Welzijn & Samenleving, Zorg, of Jeugd.

De samenwerking met het werkveld wordt met deze opleiding geïntensiveerd. Onderwijs, praktijk en onderzoek worden dichter bij elkaar gebracht en er wordt gerichter samengewerkt met de werkveldpartners in de leerwerkgemeenschappen. Stage en (afstudeer)onderzoek zijn hier een onderdeel van.

Solliciteren voor een stageplek
Proces van solliciteren: Alle brieven worden verstuurd naar het Stageloket van Aafje stageloket@aafje.nl. Na het ontvangen van de brieven wordt een selectie gemaakt per locatie en worden de kandidaten uitgenodigd. Er zal een gesprek plaatsvinden met de teammanager van de locatie en een van de agogisch hulpverleners. Maximaal 1 week na dit gesprek hoort de student of hij/zij in september kan starten met de stage. 

Bekijk hier de stage vacature:
Vacature Social Work stagiair Leerwerkgemeenschappen
 

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten