Koppelbed; nog even écht samen

Geplaatst op 18-12-19
Koppelbed bericht
Een koppelbed biedt een ideale oplossing voor klanten in de huizen en de thuiszorg. De hand van je dochter vasthouden, tegen je man aankruipen of samen naar muziek luisteren. Voor klanten is genegenheid ontzettend belangrijk. Hoe liefdevol onze zorg ook is, eigen dierbaren zijn onvervangbaar.

Sinds kort heeft Aafje drie koppelbedden, deze kun je inzetten voor klanten in de huizen en thuiszorg. Met een koppelbed creëren we eenvoudig een volwaardig logeer tweepersoons-hoog-laagbed, zonder een vervelende opening tussen de matrassen. Door de inzet van een koppelbed ontstaat echt ruimte voor onze klanten en hun familie om de momenten van contact die er nog zijn, optimaal te benutten. Zo geven we invulling aan onze nieuwe bedoeling ruimte voor jou.

Onze hulpmiddelenleverancier Vegro heeft de bedden in beheer; zij zorgen ook voor het vervoer en gebruiksklaar maken van het bed. Aafje collega's kunnen een bed reserveren voor een klant. Er zijn wel wat voorwaarden aan verbonden, zo moet er voldoende ruimte zijn om het koppelbed te plaatsen en om goede zorg te kunnen blijven leveren. We hebben drie koppelbedden bij Aafje.

Het eerste bed is al gereserveerd; in het Haven gaat een klant de jaarwisseling met zijn vrouw doorbrengen.

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten