Kom zaterdag 21 april naar de open dag op de Zorgboulevard

Geplaatst op 16-04-18
Open dag op de zorgboulevard 2018 2
Zaterdag 21 april vindt de open dag op de Zorgboulevard plaats in Rotterdam. Van 11.00 tot 15.00 uur geven diverse zorgorganisaties een uniek kijkje achter de schermen. Het Aafje Zorghotel organiseert rondleidingen en is aanwezig met een informatiestand. 

De Zorgboulevard is gelegen aan de Maasstadweg in Rotterdam IJsselmonde. Het is dé plek voor alles op het gebied van gezondheid, zorg en lifestyle. Alle organisaties bevinden zich hier letterlijk naast elkaar. 

Iedereen is zaterdag 21 april van harte welkom op de open dag op de Zorgboulevard aan de Maasstadweg. De organisaties op de Zorgboulevard hebben hun best gedaan om voor u diverse interessante activiteiten, rondleidingen en acties samen te stellen.

Elk half uur vanaf 11:30 uur verzorgen onze klantadviseurs rondleidingen door het Aafje Zorghotel. Bij de informatiestand van Aafje is foldermateriaal beschikbaar over de verschillende disciplines en het zorghotel. Ook kunt u hier terecht met al uw vragen.

De Zorgboulevard aan de Maasstadweg in Rotterdam is zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken.

Bekijk het volledige programma op www.opdezorgboulevard.nl/opendag 
 

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten