Klassiek voor jong en oud: Concert Camus Trio in Johanneskerk, Lombardijen

Geplaatst op 09-03-18
Camus trio
Woensdag 21 maart geeft het ensemble Camus Trio een concert in de Johanneskerk (Lombardijen). Het gratis optreden wordt verzorgd door de stichting Muziek in Huis. Het initiatief van deze concerten is van Aafje en Lelie zorggroep.

Stichting Muziek in Huis organiseert klassieke concerten bij zorgorganisaties en wil daarmee de kwaliteit van leven voor ouderen verhogen, maar ook de wijk betrekken. Met als doel samen genieten. Dit concert is de eerste uit een serie van totaal vier. De concerten zijn voor iedereen gratis te bezoeken. Het ensemble Camus Trio, bestaande uit Luis Caballero - viool, Pau Marquès - cello, Raquel Garzás - piano, brengt een gevarieerd klassiek programma met werken van onder meer Mozart, Beethoven, de Falla en Tsjaikovski.

De Johanneskerk, waar het concert wordt gegeven, is gelegen aan de Guido Gezelleweg 1 in Rotterdam. Het concert begint om 14.30 uur en duurt één uur, zonder pauze. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie over het concert kunt u inwinnen bij Lelie zorggroep locatie Oranjehof via telefoonnummer 06-83901975 of Aafje locatie Twee bruggen via telefoonnummer 010-4925675

Het optreden wordt mede mogelijk gemaakt door Aafje thuiszorg huizen zorghotels, Lelie zorggroep, Opzoomermee, Sint Laurensfonds,  Grovestins Stichting, INERGY en particuliere donateurs.

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten