Jarenlange inzet van 30 vrijwilligers beloond met een erespeld

Geplaatst op 13-12-17
Aafje   ere vrijwilligers buiging
Op dinsdag 12 december heeft zorgorganisatie Aafje 30 vrijwilligers uit Rotterdam en Ridderkerk feestelijk onthaald. Bij Aafje locatie Meerweide in Rotterdam ontvingen zij een erespeld voor hun jarenlange trouwe inzet.

In het zonnetje

‘Dit jaar mocht ik bij 30 vrijwilligers de erespeld op spelden’, aldus Guy Buck, voorzitter Raad van Bestuur. ‘Al 25 jaar zetten 2 van deze erevrijwilligers zich in voor de bewoners van onze verzorgings- en verpleeghuizen. En 28 erevrijwilligers doen dat al 10 jaar. Reden genoeg om hen in het zonnetje te zetten, in de nabijheid van familie en goede vrienden. Elk jaar eren we onze vrijwilligers die zich 25 en 10 jaar inzetten. Maar we zijn natuurlijk trots op al onze vrijwilligers!’.

Bekijk hier alle foto's van het vrijwilligersfeest

Voor allerhande gezelligheid

Deze kanjers uit Rotterdam en Ridderkerk doen te veel om op te noemen. Een kleine greep dan maar. Wat dacht u van een stukje wandelen met de bewoners? Het zorgen voor koffie, thee en een gezellig praatje? Of gezellig spelletjes spelen met ouderen?

Vrijwilligerswerk bij Aafje

Voor meer informatie over vrijwilligerswerk bij Aafje belt u het Vrijwilligersbureau              088 8 231 300 (op werkdagen tussen 9:00 en 17:00)

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten