Interim bestuurder Aafje

Geplaatst op 16-09-22
Carla
De Raad van Toezicht van Aafje Thuiszorg, Huizen en Revalidatielocaties benoemt per 19 september mevrouw drs. C.H.G.M. (Carla) van de Wiel MMC als interim bestuurder voor een periode van een half jaar.

Carla van de Wiel woont in Rotterdam en heeft veel ervaring als bestuurder, zowel in de ouderenzorg, de ziekenhuissector als bij een woningcorporatie. Eerder werkte zij als directievoorzitter van het HagaZiekenhuis/lid Raad van Bestuur Reinier Haga Groep en bestuursvoorzitter van Treant Zorggroep. Carla zal het komend half jaar de Raad van Bestuur versterken omdat de huidige voorzitter van de Raad van Bestuur, Guy Buck, voorlopig afwezig is. De Raad van Toezicht heeft tevens Peter Ploegsma, lid van de Raad van Bestuur, tijdelijk tot voorzitter van de Raad van Bestuur benoemd.

Corine Houtzagers, voorzitter Raad van Toezicht: “Wij betreuren het zeer dat onze huidige, gewaardeerde voorzitter van de Raad van Bestuur van Aafje, Guy Buck, tijdelijk zijn taken en verantwoordelijkheden moet neerleggen. Wij zijn echter blij dat Carla van de Wiel zich, met haar ruime bestuurlijke ervaring en kennis van het veld en de sector, de komende maanden zal inzetten om samen met Peter Ploegsma de bestuurlijke continuïteit te borgen.”

Peter: “Ik ben heel blij dat Carla als nieuwe collega tijdelijk de Raad van Bestuur komt versterken. Ik denk dat zij goed bij Aafje past en een waardevolle bijdrage kan leveren aan de uitdagingen waar de ouderenzorg én Aafje voor staan.”

Carla: “Ik zie er enorm naar uit om aan de slag te gaan bij Aafje. Een mooie organisatie in de stad waar ik woon. Graag zet ik mijn kennis en ervaring in om met collega’s en samenwerkingspartners te werken aan een toekomstbestendige ouderenzorg.”

 

 

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten