Hospice IJsselPolder en Aafje slaan handen ineen

Geplaatst op 22-04-21
Foto bij pb hospice web
Op donderdag 22 april hebben Hospice IJsselPolder en Aafje hun handtekeningen gezet onder de eerder aangekondigde samenwerking. Aafje gaat de zorg verlenen in het hospice, dat deze week de eerste bewoners verwelkomde.

Liefde, kennis en kunde
Hospice IJsselPolder ligt aan de Thomas Mannplaats 301 in Rotterdam Ommoord en beschikt over vier eenpersoonskamers met een warme, huiselijke sfeer. Het team van het hospice biedt aandacht en ondersteuning waar gewenst en waar nodig. Alles in IJsselPolder gebeurt met liefde, kennis en kunde.

Bewoners houden zelf de regie
Mensen in de laatste levensfase houden in Hospice IJsselPolder zelf de regie, zodat zij het leven op geheel eigen wijze kunnen afronden. Een visie die past bij die van Aafje. Aafje streeft ernaar om de invloed van zorg op het leven van bewoners zo klein mogelijk te maken. Door dat te doen, ontstaat ruimte voor de dingen die er echt toe doen. Iets dat zeker ook in de laatste levensfase erg belangrijk is.

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst
Donderdag 22 april zetten Els Imthorn, manager Hospice IJsselpolder en Mariska van Oosten, manager thuiszorg Aafje, hun handtekeningen onder de overeenkomst. Hiermee is de samenwerking, die de afgelopen maanden al tot in detail werd uitgewerkt, officieel.
 

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten