Groepsgesprek en gezellige samenkomst in Midden-Inn op donderdag 23 maart

Geplaatst op 09-03-17
Op donderdag 23 maart van 19.00 tot 20.30 uur organiseren de Swinhove groep, SWOZ en Aafje een groepsgesprek voor Mantelzorgers van dierbare(n) met Dementie.

Het groepsgesprek en de samenkomst zijn speciaal voor partners, kinderen, buren en anderen die op de één of andere manier zorg dragen voor iemand met dementie.

Samen op zoek naar balans
Iedere vierde donderdag van de maand wordt deze gezellige bijeenkomst georganiseerd. Tijdens dit gesprek kom je met andere mantelzorgers in contact die de zorg dragen voor iemand met dementie. Heeft de groep behoefte om samen te wandelen of pannenkoeken bakken voor hun dierbare(n) , dan is daar ook een mogelijkheid voor in samenspraak.

Samen kijken we naar verschillende situatie en worden tips en trucs meegegeven als handvaten. Het delen van ervaringen en ontvangen van advies staan centraal. Natuurlijk is er alle gelegenheid om vragen te stellen en problemen te bespreken.
 

Gratis deelname
Deelname is gratis. U betaalt slechts een kleine bijdrage voor de koffie en thee.

Uw partner
Als u mee wilt doen aan de gespreksgroep dan zorgen wij ervoor dat u uw handen vrij heeft. Want ook voor uw partner, familielid of vriend met dementie wordt op dat moment gezorgd. Aanmelden is noodzakelijk wanneer uw dierbare met u meegaat.

Waar en wanneer

Waar:                         Midden-Inn aan de Sportlaan 10 A in Heerjansdam

Wanneer:       Donderdag 23 maart

Tijd:                Van 19.00 tot 20.30 uur
 

Info:               Participatie coördinator, Nalan Karakus 06-10678461

Aanmelden:   Bij de brasserie in Midden-Inn t.a.v. Nalan Karakus

 

Het programmaboekje 2017 (met alle activiteiten) vindt u op: www.aafje.nl/zwijndrecht

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten