Familiediner in ’t Ronde Sant

Geplaatst op 10-03-16
Diner 1
Op zaterdag 5 maart kookten 27 mantelzorgers bij ons op ’t Ronde Sant eten voor onze bewoners. We zijn heel blij met zo’n grote opkomst, het enthousiasme spetterde er van af!

Op vier huiskamers boden we een stamppotbuffet aan, drie bolletjes stamppot op een bordje met een overheerlijk speklapje erbij en uiteraard ontbrak de rookworst niet. De stamppot werd voorafgegaan door een vers gemaakte tomatensoep en gevolgd door een toetje van ijs met vruchtjes en slagroom.

Op de andere twee huiskamers boden we een warm/koud buffet aan met allerlei heerlijke hapjes o.a. saté, kipkluifjes, heerlijk gevulde wraps en salades. Ook hier was voor een voorafje gezorgd, de befaamde kippensoep van één van onze mantelzorgers. Uiteraard ontbrak ook hier het toetje niet, eveneens ijs met vruchtjes en slagroom.

Na dronken we nog gezamenlijk koffie. Bewoners, familie en personeel hebben genoten!!!! Het was een heerlijke avond en zeker voor herhaling vatbaar.

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten