Donderdag 10 november 2016: Dag van de Mantelzorg.

Geplaatst op 07-11-16
X
Op donderdag 10 november organiseren SWOZ, Aafje en de Woningbouwvereniging Heerjansdam op de dag van de Mantelzorg een Wellness-Day: Zorg voor de Mantelzorger. Wij nodigen mantelzorgers uit om met andere mantelzorgers en met ons kennis te komen maken en te genieten van een ontspannend middagje.

Gezellig op deze dag een babbeltje met elkaar maken onder genot van een hapje en kopje koffie/thee. Ook kunt u deelnemen aan de workshop  ‘Samen Sterk’ : Is uw leven in Balans? Daarnaast kunt u gebruik maken van de studenten en vrijwilligers die nagels lakken of door een Masseuse de nek los laten maken en natuurlijk kunt u genieten van onze geweldige dames van het koor met begeleiding van een accordeon.… De onthulling zal ook plaatsvinden van onze Droom- en Krachtboom waar ieder met een droom of kracht een kaartje aan kan hangen.   

 

Uw naasten

Als u zich wilt aanmelden voor de Wellness-Day dan zorgen wij ervoor dat u uw handen vrij heeft. Want ook voor uw partner, familielid of vriend wordt op dat moment gezorgd. Hij of zij kan meekomen en op hetzelfde moment (parallel) deelnemen aan een activiteit ter ontspanning in het ontmoetingsplein Midden-Inn.

 

Gratis deelname

Deelname is gratis.

 

Aanmelden

Mantelzorgers en hun naasten die deze Wellness-Day leuk en ontspannend vinden kunnen zich aanmelden. Het is belangrijk dat wij van tevoren weten op hoeveel mensen wij kunnen rekenen. Graag aanmelden voor maandag 7 november 2016 in de brasserie of via de mail naar sidney.vanriet@wbvheerjansdam.nl.

 

In het kort

Waar:             Wooncentrum Midden-Inn aan de Sportlaan 10 A in Heerjansdam.

Wanneer:       Donderdag 10 november 2016

Tijd:                Van 13.30 uur tot 17.00 uur

                          Info:               Midden-Inn, Sidney van Riet, 06-53729004

Aanmelden:   Bij Midden-Inn, t.a.v. Sidney van Riet of in de brasserie in wooncentrum Midden-Inn

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten