De Qwiek Up is gearriveerd in Schiehoven!

Geplaatst op 26-02-19
Collagemaker
Na lang wachten is het eindelijk zover: op maandag 25 februari arriveerde de Qwiek Up in Schiehoven! Voor wie de Qwiek niet kent: met dit apparaat kunnen (bewegende)beelden op zowel muren als plafond, groot en klein worden geprojecteerd.

Na een demonstratie vorig jaar, voor een afwisselend publiek; cliëntenraad,  dagbestedingscoaches, zintuigmedewerker enz. waren wij erg enthousiast over de werking van dit apparaat!
Voor wie de Qwiek niet kent: met dit apparaat kunnen (bewegende)beelden op zowel muren als plafond, groot en klein worden geprojecteerd. Dit varieert van een boswandeling tot strandgezicht ook kunnen familieleden foto’s of familiefilmpjes aanleveren. Het kan mensen afleiden en rust bieden of juist in contact met elkaar brengen en aanzetten tot beweging. Kijk vooral de filmpjes op internet: https://qwiek.eu/qwiek-up-videos.

Na vandaag wederom een mooie presentatie, nu met ONZE EIGEN Qwiek Up, voor cliëntenraadsleden, directeur regio Noord, verzorgenden, agogisch medewerker, dagbestedingscoaches zijn wij er klaar voor om het door ons plan ten uitvoer te gaan brengen!

 

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten