Aangenaam: nieuw klantmagazine!

Geplaatst op 08-10-20
Mock up   aangenaam
In het voorjaar gaven we het doe-boekje Op de bank uit. Dit was een speciale editie van het In de buurt-magazine. Op dit boekje ontvingen we lovende reacties. De redactie van het klantmagazine besloot om het blad blijvend in een mooi, nieuw jasje te steken. Het resultaat valt binnenkort op de mat bij onze klanten.

De titel van het nieuwe Aafje magazine is Aangenaam. Het magazine staat vol met pakkende artikelen, leuke tips en weetjes, smakelijke recepten, prikkelende puzzels en aantrekkelijke kortingsacties voor leden van Allemaal Aafje. Aangenaam informeert u over de zorg en helpt u een welverdiend rustmomentje te pakken.

Wij hopen dat het nieuwe magazine u aangenaam verrast en wensen u veel leesplezier! Bent u klant van Aafje en heeft u het magazine eind oktober nog niet ontvangen? Laat het ons weten via communicatie@aafje.nl. Bent u geen klant van Aafje maar wilt u het magazine wel tweemaal per jaar ontvangen? Word dan lid van Allemaal Aafje via allemaalaafje.nl. U ontvangt dan tweemaal per jaar automatisch het magazine in de bus en profiteert van aantrekkelijke kortingsacties en zorggaranties.

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten