Aafje verwelkomt nieuwe leden Raad van Toezicht

Geplaatst op 30-06-20
Op 1 juli verwelkomt Aafje drie nieuwe leden in de Raad van Toezicht: Elly van ’t Hof MBA (lid RvT en lid Commissie Kwaliteit & Veiligheid), de heer drs. Martijn de Haas (lid RvT en lid Auditcommissie) en de heer prof. dr. Arco van de Ven RA (lid RvT en voorzitter Auditcommissie). De drie nieuwe leden volgen de twee vertrekkende leden Nicole Michon-Van Tuel en Mark de Jong op.

Aafje breidt hiermee haar Raad van Toezicht uit van zes naar het reguliere aantal van zeven leden. Mevrouw mr. Nicole Michon-Van Tuel (lid RvT en lid Auditcommissie) en de heer dr. Mark de Jong (lid RvT en voorzitter Auditcommissie) waren acht jaar lid van de Raad van Toezicht en treden af per 1 juli 2020, vanwege het einde van hun statutaire zittingstermijn.


Paul Vismans, voorzitter Raad van Toezicht: “Ik dank Nicole en Mark hartelijk voor hun toewijding en zorgvuldigheid de afgelopen acht jaar. Zij hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de succesvolle reis van Aafje tot nu toe. Ik heb er alle vertrouwen in dat met we met de drie nieuwe leden Aafje op constructieve wijze kunnen blijven ondersteunen bij het vervolgen van haar reis.”  


De totale Raad van Toezicht van Aafje ziet er per 1 juli als volgt uit:

  • De heer Paul Vismans, voorzitter
  • Mevrouw Corine Houtzagers
  • Mevrouw Fadime Örgü
  • Mevrouw Floor Haak – Van der Lely
  • Mevrouw Elly van ’t Hof
  • De heer Martijn de Haas
  • De heer Arco van de Ven


Over Aafje

Aafje biedt een breed pakket aan ondersteuning in zorg, behandeling en welzijn in onze huizen, zorghotels en bij mensen thuis. Dit doen wij met ruim 6000 medewerkers en 1850 vrijwilligers voor bijna 18.000 klanten in de regio Rotterdam. Samen met ketenpartners streeft Aafje er elke dag naar de zorg voor kwetsbare ouderen te optimaliseren. Aafje realiseert jaarlijks een omzet van €265 miljoen. Ga voor meer informatie over Aafje naar www.aafje.nl/over-aafje.

 

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten