Aafje Thuiszorg actief in pop-up store!

Geplaatst op 09-04-18
Aafje pop up store sterrenburg fyetta1
Sinds afgelopen vrijdag maakt Aafje Thuiszorgteam Sterrenburg gebruik van een pop-up store in winkelcentrum Sterrenburg in Dordrecht. Iedere vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur is de winkel geopend.

Deze unieke mogelijkheid deed zich voor na overleg met de wijkmanager van de gemeente Dordrecht, die deze ruimte hiervoor beschikbaar stelt. Participatie-coördinator Fyetta Damwijk is samen met collega’s aanwezig om vragen te beantwoorden en advies te geven over de diensten van Aafje. Ook zijn ouderen welkom voor een gezellige ontmoeting met een lekker kopje koffie of om met elkaar deel te nemen aan een creatieve activiteit.

Fyetta: “Wij zijn erg blij met deze kans om het winkelend publiek kennis te laten maken met de diensten van Aafje. Daarbij kunnen wij informatie verstrekken, adviseren of mensen doorverwijzen naar onze ketenpartners op de sociale kaart van de wijk. Graag ontvangen wij ook mensen die geïnteresseerd zijn om voor Aafje vrijwilligerswerk te gaan doen. Ook mensen die een baan in de zorg zoeken, kunnen wij in contact brengen met onze afdeling Recruitment. Mantelzorgers met vragen kunnen gerust binnenlopen voor ondersteuning. Wil iemand zijn bloeddruk laten opmeten? Doen we graag. Verder onderzoeken wij nog de mogelijkheid om een spreekuur met de wijkverpleegkundige te houden. Kortom, er is van alles te doen, de koffie staat in ieder geval altijd klaar en iedereen is van harte welkom.”

 

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten