Aafje Smeetsland en Pameijer bundelen krachten

Geplaatst op 05-04-16
Sinds 4 april voeren cliƫnten van Pameijer structureel een aantal werkzaamheden uit voor Aafje Smeetsland. Zij zetten zich onder begeleiding in als assistent huiskamer, assistent medewerker afdeling transport, medewerker kruidenierswinkel en assistent facilitair medewerker.

De cliënten hebben een warm welkom gekregen en Aafje doet haar best om ervoor te zorgen dat ze zich op hun gemak voelen. Verder wil Aafje ze zo veel als mogelijk laten integreren in de bestaande teams en ze het gevoel geven dat ze erbij horen.

Volwaardig burgerschap

Pameijer is een organisatie die mensen met een (lichte) verstandelijke, psychiatrische, psychische of psychosociale beperking ondersteunt bij het bereiken van een zo optimaal mogelijk kwaliteit van bestaan. Pameijer wil bijdragen aan een samenleving waarin iedereen recht heeft op volwaardig burgerschap en iedereen ertoe doet. Vanuit die gedachte is de samenwerking met Aafje ontstaan. Aafje vindt het belangrijk om werkzaamheden op sociaal maatschappelijke wijze in te vullen.

 

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten