Aafje opent deuren in Week van Zorg en Welzijn

Geplaatst op 05-03-18
Headerimage aafje olga commandeur4
In de week van Zorg en Welzijn, van 12 t/m 18 maart, opent een aantal huizen van Aafje de deuren. Dit is een uitgelezen kans om als nieuwe klant, (aankomend) mantelzorger, vrijwilliger, buurtbewoner, student of werkzoekende kennis te maken met de zorg. Iedereen die geïnteresseerd is in de zorg is van harte welkom.

De landelijke Week van Zorg en Welzijn wordt dit jaar voor de zesde keer georganiseerd. Een week waarin meer dan 1200 locaties in het hele land hun deuren openstellen om te laten zien hoe mooi en bijzonder de ouderenzorg is. Ook Aafje opent tijdens deze week haar deuren om te laten zien wat Aafje op het gebied van Rotterdamse ouderenzorg te bieden heeft.

Bewegen in de wijk
Bij Aafje staat deze week dit jaar in het teken van bewegen, met als thema ‘Beweging in de wijk’. Zo komt oud-atlete Olga Commandeur bij Aafje langs. Olga nam in1976 deel aan de Olympische Spelen en is tegenwoordig vooral bekend van het TV-programma 'Nederland in Beweging!'. Tijdens de open dag laat Olga zien wat er aan beweegmogelijkheden zijn voor jong en oud; bewonders in de wijk en klanten. Ook Excelsior4Allkomt langs en daagt bezoekers uit de bal hoog te houden.

Hoe leuk is werken bij Aafje!
Tijdens de open dag op zaterdag 17 maart is er een speciaal programma voor (potentiele) medewerkers: een meet & greet met verpleegkundigen, verzorgenden en andere medewerkers van Aafje. Er is te zien en te horen hoe leuk het is om in de ouderenzorg, bij Aafje te werken.

Het volledige programma per locatie is te vinden op www.aafje.nl/weekzorgenwelzijn.

Het officiële persbericht vindt u hier

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten