Aafje heeft aandacht voor haar Cliëntenraad

Geplaatst op 06-09-16
Cr aafje 05 09 2016 %283 van 1%29
Maandag 5 september bedankte de Raad van Bestuur van Aafje thuiszorg huizen zorghotels tijdens de jaarlijkse bijeenkomst haar cliënten-raadsleden als dank voor hun positieve en waardevolle inzet.

Gezellig op Stap                                                                                                                      

Tijdens een gevarieerd en prikkelend programma was er aandacht voor het nieuwe project Gezellig op Stap intramuraal. Vakkundig georganiseerde en met zorg begeleide uitjes; speciaal afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de bewoners van de Aafje huizen. De gezelligste Quiz, al jaren bekend onder een grote groep senioren uit onze regio, was vervolgens een goede geheugentraining en leverde een sportieve strijd op. Afsluitend liet men zich het vier landenbuffet goed smaken.

Belangrijk en betrokken
Tijdens een informele verbindende sfeer benadrukte Peter Ploegsma, Raad van Bestuur, het belang van de inbreng van de cliëntenraden binnen Aafje. Hij sprak waardering uit voor de enorme inzet, kennis en betrokkenheid in deze roerige tijden. De cliëntenraad is mede de stem en ogen van de circa 4500 klanten die bij Aafje wonen en/of zorg krijgen. Waar nodig zetten zij zich in voor verbetering en komen zij op voor de klant. Via de cliëntenraad, die volledig zelfstandig en onafhankelijk opereert, delen de klanten hun mening.

Nieuwe cliëntenraadsleden zijn van harte welkom                                                                       

Bent u, als vrijwilliger, op zoek naar een interessante rol en wilt u op een positieve en constructieve manier ook de stem zijn van klanten in de zorg? Aafje kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden. Voor meer informatie neemt u contact op met Aafje. Per telefoon: 088 823 1000 of per mail: ccr@aafje.nl

Heeft u vragen of advies nodig?

Neem contact op met een van onze adviseurs

088 8 233 233 Bel mij terug Contact
Lisette big

Aafje.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies. Melding afsluiten